29 d’abr. 2013

Els oficis: La mare del Manel ens explica el seu ofici

El passat divendres va venir a l'escola la Tere, mare del Manel de la classe dels dofins i ens va explicar el seu ofici. Ens va dir que treballa al departament d'acondicionament (emmagatzematge i empaquetatge) a l'empresa Grífols, S.A. de Parets del Vallès, una empresa multinacional española especializada en el sector farmacéutico y hospitalario.


Ens ha explicat que a la empresa on treballa s'elaboren medicaments a partir del plasma de la sang i que això és possible a les donacions de sang que fan les persones. Aquests medicaments ajuden a curar a molts malats o a trobar-se millor.

També ens ha passat un vídeo a la pissarra digital on s'explicava l'origen, el desenvolupament i l'expansió de l'empresa a nivell mundial i on també es podia veure el funcionament d'alguns dels diferents departaments que existeixen, donant molta importància a la investigació i desenvolupament.

Per acabar, i gràcies al material que ens havia portat una altra mare de l'escola que també treballa a Grífols (mare de l'Íngrid de la classe dels dofins), hem pogut conèixer com han d'anar vestits els treballadors com a mesura de prevenció i higiene (escafandre, casquet, peto, jaqueta, pantalons, mascareta, peücs,...). Hem vestit a la Susana !!!

Ens ha agradat molt la seva exposició. Gràcies, Tere!

Si voleu veure la galeria de fotos, cliqueu aquí.