8 de maig 2015

P5 I L'OFICI DE CUINER

Ahir, dijous 7 de maig, aprofitant que estem acabant d'estudiar els oficis i que comencem amb la unitat didàctica dels aliments, l' Evelyn (que està fent les pràctiques a la classe de les Girafes elegants) coneix a un cuiner, anomenat Diego, que va tenir l'amabilitat de venir a la nostra escola a explicar-nos els seu ofici i a fer-nos adonar de la importància de seguir una bona alimnetació (menjar molta fruita, verdura, llegums, i peix. De carn se n'ha de menjar però no massa, i el sucre millor no utilitzar-lo gaire).
Quantes coses que vam aprendre amb el Diego i l'Evelyn! I a més a més ens van alimentar del més  bo i millor ja que ens van preparar uns pinxos de meló, síndria i pinya sucats amb xocolata sense sucre que ens llepàvem els dits!


https://plus.google.com/photos/103528203012683703613/albums/6146427265978855425/6146427275878349858?banner=pwa&pid=6146427275878349858&oid=103528203012683703613