21 de maig 2015

Un Tastet de Llum i Creativitat a P4

Un dia, vaig tenir la sort de fer un curs sobre “imaginació i creativitat” amb una formadora que es diu Lídia, i em va donar una energia, una vitalitat, i unes ganes increïbles d’omplir el meu dia a dia d’imaginació i creativitat.
 
Si no hi ha imagianció i creativitat pot haver educació?? Hi ha qui diu que la imaginació és el pensament que surt al pati a jugar.
 
Durant tot el curs hem anat fent diferents activitats per tal de potenciar la imaginació i la creativitat en els nostres alumnes, però aquest últim trimestre, aprofitant la vitalitat de la primavera, hem fet varies activitats que giren entorn a la creativitat.
Hi ha molts conills que criden "creativitat", sense saber ben bé el significat, tot i que tenen clar que quan diem aquesta paraula, fem una activitat lliure, no pautada i molt divertida.Intentem que no sempre tinguin el suport de l'adult, que no facin les coses perquè algú ho mana. Les consignes són: deixa que el teu cap s'ho passi bè i fes coses que creguis que queden chules (la classe acaba sent un caos, però igual que són creatius endrecen molt bè).
Aquest mes de Maig hem estrenat la nostra primera capsa de la Llum (les Mestres de P4, molt creativament volem construïr una taula de llum).Trobar un espai sense llum a l'escola ha estat molt difícil, per això hem acabat al lavabo del nens grans, i ens ho vam passar pipa!!!!Anirem manipulant i experimentant sobre la llum el que queda de trimestre, i l'any que bé, continuarem fent activiats .
Clica aquí per veure més fotos