23 de juny 2015

Festa de l'aigua i Pica Pica a P4

Els dos últims dies de curs són els més desitjats per molts infants. Realment desprès de tant treballar al llarg del curs toca gaudir molt i relaxar-se.




Així que aquí us deixem un recull de les fotografies dels dos últims dies de curs.

Fotos aquí


Conte, contat........el P4 ja s'ha acabat.
Ens hem fet grans, hem crescut, hem jugat, rigut i plorat. I sobretot ens hem estimat.
Ha sigut un curs llarg, amb projectes de pirates, de cavallers i de princeses, amb animals de granja, nadal, disfresses, castanyada, amics lectors, tallers, creativitat, contes, sortides innolvidables i milers de moments màgics viscuts a les aules de P4.
Potser no és un acomiadament definitiu, o potser sí.
Però tant si ens veiem a P5 com si no, tant l'Encarna com jo, la Ruth, volem agraïr la col.laboració de les famílies, tant a les sortides, nadal, castanyada, etc.  com a les aules. És un plaer obrir les portes de les nostres classes i compartir moments i experiències amb les famílies.
De tot cor us volem agraïr la vostra col.laboració.
I als conills eixerits i als bous i vaques divertits us volem dir que ha sigut un curs intens, que hem viscut molts moments junts, i que tot i que de vegades ens doneu molta guerra ......us estimem moltíssim, i ens encanta veure com us feu grans i poder compartir el dia a dia amb tots vosaltres. Un petó molt fort i que gaudiu molt de l'estiu!!!!!!!
A P5 us espera un final d'etapa i esperem i desitgem poder acompanyar-vos.

Últim dia de P4
Primer dia de P4