6 de maig 2016

SORTIDA DE P3 AL XARAGALL: FEM D'INDIS

Dimecres 4 de maig, els nens i les nenes de la classe de les Marietes i de les Formigues vam anar al Xaragall a fer d'indis.
Tot va venir perquè un dia vam rebre una carta del gran indi "Ploma Blanca" que ens convidava a visitar el seu poblat.  Ens va ensenyar unes cançons que ens van agradar molt:
- John Brawn era un petit indi
- Eram sam, sam.
Finalment va arribar el dia de la sortida i ben animats, cap allà que hi vam anar.
Ens van rebre la Iolanda i la Cristina, dues monitores que ens van acompanyar gairebé tot el temps. Amb elles vam descobrir les pistes que ens va deixar pel camí en Ploma Blanca (unes plomes blanques, evidentment) i que ens van dur fins el seu poblat.
A prop d'allà ens esperaven uns animalets anomenats "Daines" als quals vam poder alimentar amb fulles de roure o d'alzina.
El gran moment fou quan vam arribar als Tipis dels indis i hi vam poder entrar. Allà ens van ensenyar tot el material que tenien per caçar, dormir, vestir-se.... fins i tot vam poder tocar els seus instruments (bombos, Pals de pluja i cocos),
Amb una bona gana vam anar a dinar i tot seguit vam fer una visita als animalets de la granja que hi havia al Xaragall.
Ah, i no ens oblidem dels moments tant divertits que vam passar jugant en aquell parc tan fantàstic!
I ja ben cansats, vam pujar a l'autocar i alguns ens vam adormir i tot.
Però no es va acabar tot aquí, perquè el dia següent vam tenir una altra gran sorpresa: El gran indi Ploma Blanca ens va escriure una carta disculpant-se per la seva absència! i ens va ensenyar el gran poder que tenen les ABRAÇADES!
 

https://drive.google.com/folderview?id=0B9WQLBIaWCNyREt1MVgteEVTdnc&usp=sharing